Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ser biały zmiel w maszynce do mięsa.
3 galaretki rozpuść w litrze wrzątku, gdy zaczną tężeć zmiksuj z serem.
Wyłóż ser na ułożone ciasno biszkopty, rozłóż na masie truskawki i zalej je ostatnią, rozpuszczoną w 300 ml wody, galaretką.
Wstaw do lodówki do całkowitego stężenia. Część truskawek możesz wymieszać również z masą serowa.